Відомий український військовий журналіст Андрій Цаплієнко, який працює в ТСН, на своїй сторінці в Facebook опублікував кілька страшних кадрів, на яких можна побачити поранення українських воїнів на східному фронті. Кореспондент обурений тим, що російські війська продовжують стріляти, тоді як українські військові не мають права дати адекватну відповідь на ці провокації ворога. Цаплієнко зазначає, що коронавірус не відволікає увагу Кремля від українського фронту на Донбасі, вони продовжують стріляти.

"Сподівання, що атака нового вірусу відверне увагу кремлівських упирів від українського фронту, не справдилися. Довго думав, чи публікувати ці фото. Але, на мій погляд, ситуація на фронті і, особливо, в тилу, вимагає того, щоб суспільство знало: втрати під час "перемир'я" наближаються до рівня 2015 року. Сьогодні в Пісках потужний бій. Російська зброя обстрілювала наших людей. Бій розпочався о 09:30, о 09:44 була підбита вантажівка ГАЗ-66. Десятеро наших бійців отримали важкі поранення. Загиблих - двоє. І майже годину після початку бою, як мені повідомили, українські гармати мовчали у відповідь. Мовчання гармат - це що, нова оборонна доктрина України?", - написав журналіст.

Скріншот посади Андрія Цаплієнка в Facebook
Скріншот посади Андрія Цаплієнка в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українцям покажуть життя захисників без прикрас.

Також портал "Знай.ua" писав, що український захисник загинув прямо на полігоні.