коронавірус у Чернівцях, скріншот з Telegram
коронавірус у Чернівцях, скріншот з Telegram

Коронавірус збирає жнива в Чернівцях — госпіталізовано ще одного українця

У Чернівцях, де раніше підтвердився перший випадок коронавірусної інфекції в Україні, ще у одного пацієнта запідозрили вірус COVID-19. Про це повідомили на сторінці у Facebook Чернівецької обласної державної адміністрації. Зазначається, що госпіталізовано чоловіка, який повернувся з країни, де зафіксовано випадок COVID-19. Його доставили до лікарні 10 березня з ознаками інфекційного захворювання.

Зеленський і Путін, колаж tvc.ru
Зеленський і Путін, колаж tvc.ru

Путін йде на довічний термін, що придумав агресор, щоб утриматися при владі

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Російський президент Володимир Путін ніяк не хоче втратити владу і всіма способами намагається всидіти у своєму кріслі. І, схоже, що Путін таки може залишитися при владі ще на 16 років. Путін вирішив обнулити свої президентські терміни, якщо, звичайно, Конституційний суд визнає, що це не суперечить основному закону РФ. Проте, Конституцію якраз збираються міняти, голосування має відбутися 22 квітня.

Збірна України, фото Уніан
Збірна України, фото Уніан

Коронавірус дістався до футболістів — українська збірна втратила лідера

Черз епідемію коронавіруса, яка вже зупинила до 3 квітня всі масові заходи в Італії, футбольний клуб "Аталанта" вирішив не відпускати своїх футболістів в їх національні збірні у найближчу міжнародну паузу. Через це рішення "Аталанти" приїзд до збірної України півзахисника Руслана Малиновського знаходиться під великим питанням, адже карантин поширюється і на нього.

Андрій Богдан, скрін з відео
Андрій Богдан, скрін з відео

Богдан виявився "олігархом" – статок ексголови Офісу президента вразить навіть Коломойського

На сайті НАЗК була оприлюднена декларація колишнього глави Офісу президента Зеленського Андрія Богдана, з якою українці дізналися, що він дуже небідна людина, його навіть можна назвати "олігархом". Виявилося, що ексчиновник володіє безліччю нерухомості, елітними автомобілями і землею. Так, Богдан задекларував 5 найдорожчих автомобілів, серед яких Tesla і Mercedes-Benz, три пари швейцарських наручних годинників, і заощадження в сумі 1,4 млн доларів, 0,8 млн євро і 10,6 млн гривень.

Доктор Комаровський, скрін з відео
Доктор Комаровський, скрін з відео

Доктор Комаровський навів паніки новим відео про коронавірус

Відомий український педіатр Євген Комаровський у своєму Instagram опублікував нове відео, в якому розповів підписникам про поширення коронавіруса станом на 10 березня. Так, лікар повідомив, що коронавірус забрав понад 4000 життів, поширився навіть на невеликі острови, паралізував Італію і змусив Папу Римського провести першу в історії онлайн-проповідь.