Відомий український актор театру "Золоті ворота" Ясиновський Роман у своєму Facebook написав пост, присвячений коронавирусу. Артист зараз на гастролях у Франції, так що розповів про ситуацію там, а також висловив сумнів з приводу доцільності карантину, який 11 березня запровадили в Україні. За словами Романа, він зараз у французькому місті Бордо і не бачив на вулицях людей у масках, і н вважає це потопу, що французи добре поінформовані і знають, що робити, щоб не заразитися.

"Франція на даний момент має 1784 хворих. Введені невеликі обмеження. Люди інформовані і знають, що робити, жодної людини на вулиці в масці в цьому місті я поки не бачив. Паніки немає, тому що всі знають, що робити далі. Всі розуміють, що найкращий спосіб боротьби з коронавірусом це хороший імунітет", - пише Ясиновський.

Він також висловив свою думку з приводу карантину, який вводять в Україні. Актор просив людей не сіяти паніку, і він не розуміє, навіщо українцям карантинні заходи. "Відверто не розумію дій керівництва міста Києва, що до введення жорсткого карантину, але вони, напевно, більше знають. Повірте, ніщо так не знищує імунну систему як поширення паніки всередині себе та інших людей", - пише Роман. Він просить співвітчизників зберігати спокій і виконувати всі необхідні заходи по боротьбі з вірусом.

Пост Ясиновського в Facebook
Пост Ясиновського в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.