У п'ятницю, 13 березня, погода в Україні обіцяє бути дощовою і більш прохолодною на Заході, але теплою і сонячною на Сході і Півдні країни. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, найтепліша погода прогнозується на Херсонщині. Там стовпчики термометра покажуть по-справжньому весняні +16 +18 градусів. При цьому в західних областях температура не підніметься вище +8 +10 градусів.

"Карантин так карантин, подумала атмосфера і вирішила на початку карантинного режиму в Україні істотно знизити температуру повітря", – написала Діденко.

У Києві у п'ятницю очікується суха погода, опади малоймовірні. Температура повітря в столиці буде в межах +10 +12 градусів.

Карантин так карантин - подумала атмосфера і вирішила якраз на початку карантинного режиму в Україні суттєво знизити...

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 12 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

13 березня вшановується пам'ять преподобного Василя, сповідника. У народі помічено, що цей день завжди буває теплим, щоправда може трапитися і дощ, але це, за прикметою, означає, що влітку буде тепло. Також 13 березня вважається астрономічним рубежем зими і літа.

погода на 13 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.