У Луцьку правоохоронці разом з працівниками департаменту муніципальної варти болгаркою розпочали демонтувати скандальний Старий ринок, де більша частина конструкції встановлена незаконно. Щоправда, не обійшлося і без сутичок – мітингувальники облили поліцейських водою, а також влаштували штурханину.

Про це повідомляє місцеве видання "Волинські новини".

Відтак, як відзначається, скандал щодо демонтажу та численні мітинги тривають ще з літа. Однак, вже сьогодні правоохоронці все ж зуміли розпочати розбирати Старий ринок. Відтак, відомо, що вже вдалося зрізати болгаркою браму та приступити до повноцінного демонтажу.

Фото з місця події: Волинські новини
Фото з місця події: Волинські новини

Однак, на місце прибули базарники, а також активісти, які влаштували штурханину з поліцейськими, а також облили їх водою. Пізніше, підприємці прорвали кордон муніципалів та намагалися отримати доступ до газового балона.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нині ж на місці події знаходиться очільниця муніципалів Юлія Сиротинська яка пояснює, що демонтаж - законний, у доказ цього показує рішення суду. Проте підприємці все одно чинять опір та не дають демонтувати об'єкт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстку ДТП і вдавала з себе пішохода.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пустив швидку допомогу на виклик, кадри НП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видало відео.