Що це за свято і кого з ним привітати

Всіх людей об'єднує не так багато речей. Але всі ми спимо. Багато дуже люблять поспати, у деяких можуть бути проблеми зі сном, а деякі вважають його марною тратою часу. Цей день організували у 2008 році і відтоді відзначають щороку. Але дата не завжди однакова. Це свято прив'язане до передостанньої п'ятниці перед Днем весняного рівнодення. Справа в тому, що ночі стають все коротшими, а кількість сну, необхідне людям не змінюється. Тому і нагадують в цей час про важливість сну, проводять різні семінари, акції, розповідають суспільству про те, наскільки важливий сон для суспільства і людини, а також, які бувають розлади сну. Так що просто нагадавши людині про те, який сьогодні день, ви можете значно поліпшити його здоров'я, адже він зверне увагу на те, скільки спить. Взагалі, треба спати 7-8 годин, більше шкідливо і менше теж. Але і сонь теж можна привітати з цим святом, а також і тих, хто вивчає це дивовижне явище.

Свята 13 березня, фото: pixabay
Свята 13 березня, фото: pixabay

Привітання в листівках і віршах

День сна – хороший, добрый праздник

Для взрослых ну и для детей.

Порой мешает кот-проказник,

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Увидеть сон нам поскорей.

Пускай во сне приснится сказка,

И звёздный дождь на облаках.

Пусть будет нежностью и лаской,

Конфеткой тает на губах.

Пусть сны всегда будут прекрасны,

Даря подсказки вам всегда,

Как поступить, когда опасно,

И что растает, как снега.

Свята 13 березня, фото: pixabay
Свята 13 березня, фото: pixabay

Он приходит каждой ночью,

Дарит радости, кошмары,

Без него нам днём не очень,

Даже лень читать романы.

Сон пусть будет крепким, светлым.

С днём его я поздравляю!

Пусть он будет интересным,

Ему всё я позволяю.

Сон так нужен для здоровья,

Без него дни, как ненастье,

На ночь молоко коровье,

Пей для сна себе на счастье.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.