МАУ продовжує рейси з вогнища коронавіруса, незважаючи на карантин

Самолет, на якому прилетіли потенційно хворі на коронавірус пасажири з Мілана, на наступний день знову відправиться в рейс.

В Київ з Мілана прилетів літак МАУ PS 312, багато пасажири якого можуть бути інфікованими коронавірусом. Про це заявив активіст Антон Гура, який вів пряму трансляцію з місця подій в Facebook.

Сивохо відреагував на власне побиття націоналістами і кинув виклик Білецькому

Радник секретаря РНБО з реінтеграції та відновлення Донбасу Сергій Сивохо відреагував на власне побиття в КВЦ "Парковий", заявивши, що Україні потрібен світ, але не всі його хочуть, натякнувши на націоналістів і їх лідера – Андрія Білецького.

Відповідне повідомлення він оприлюднив на своїй Facebook-сторінці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зауважити, що побиття радника РНБО відбулася під час презентації "Національної платформи примирення і єдності". Отже, активісти, серед яких були і націоналісти, зірвали захід, назвавши Сивохо зрадником і ворогом України, а потім, коли останній хотів покинути місце, невідомі кинули його під ноги.

Зеленський затвердив покарання для порушників ПДР

Президенту України Володимиру Зеленському представили нову систему фіксації порушень Правил дорожнього руху.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Повідомляється, що глава нашої держави приїхав в Аналітичний центр безпеки дорожнього руху, де показали, як буде працювати система фіксації порушень. Зеленський схвалив проект, і заявив, що така система неодмінно повинна бути впроваджена по всій території України. На думку гаранта, це допоможе значно зменшити кількість жертв ДТП.

У мережі показали, як в аеропортах борються з коронавірусом

Як відомо, вже з 12 березня в Україні ввели карантин щодо коронавіруса. Так, попередньо до 3 квітня у державі скасовується більшість заходів з великим скупченням людей, закриваються навчальні заклади, а в аеропортах пообіцяли "по-новому" проводити ретельну перевірку прибулих в країну.

Фото з аеропорту "Бориспіль": Інформатор
Фото з аеропорту "Бориспіль": Інформатор

Правда, як повідомляють пасажири, в українських аеропортах практично нічого не змінилося – все залишилося так, як було до карантину. Однак, відтепер прибулим все ж почали вимірювати температуру. Цю Процедуру проводять швидко за допомогою інфрачервоного термометра: його прикладають до лоба пасажира і він в ту ж секунду показує температуру тіла. Все це відбувається відразу після виходу з літака на шляху в аеропорт.

Торкнеться карантин Верховної Ради

Ряд “протикоронавирусных” обмежувальних заходів, які почали діяти в країні з 12 березня, на три тижні позбавили українців можливості не лише відвідувати кінотеатри, концерти, але і брати участь в інших масових зібраннях. Тож Знай.іа вирішили дізнатися, чи вплинуть ці заборони на подальший графік роботи Верховної Ради і яким чином нардепи планують убезпечити себе від загроз зараження небезпечного вірусу.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Ідею облаштування санітарного посту, що заробив з ранку 12 березня в приміщенні КМДА, підтримали і народні депутати. І, як виявилося, карантинні заходи можуть реально вплинути на графік пленарних засідань - обговорення подальших змін на даний момент вже йде.

Українці опинилися в повній ізоляції, МАУ скасувала понад 2000 рейсів

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" після введення деякими країнами обмежень на в'їзд вирішила скасувати близько 2000 рейсів, запланованих на весну. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Аеропорт, фото: Pixabay
Аеропорт, фото: Pixabay

"МАУ продовжує забезпечувати повітряне сполучення між країнами і континентами і одночасно балансувати потреби пасажирів з експлуатаційними проблемами, які виникли із-за обмежень на в'їзд, введених низкою країн. Саме тому навесні 2020 року буде скасовано близько 2000 рейсів", - йдеться в повідомленні.