Блогер і політик Антон Гура в ефірі програми "Право на владу" заявив, що із зараженого коронавірусом італійського Мілана в Україну прибув літак з людьми, які "всю дорогу кашляли і чхали". Відео з борту літака Гура розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Якщо пасажири дійсно вийшли з літака без температурного скринінгу — це порушення, за яким буде перевірка, наголосили у МОЗ. Блогер запевнив, що після прильоту до Києва з Мілана пасажирам рейсу PS 312 ніхто так і не виміряв температуру. Однак після такої заяви на Гура накинулися з критикою. Пролунали також звинувачення в умисному сіянні паніки серед населення.

Geplaatst door Anton Gura op Donderdag 12 maart 2020

Антон Гура на своїй сторінці у Facebook часто коментує ситуацію з коронавірусом. Наприклад, 6 березня він зазначив, що ніякої паніки наразі в Україні немає. Також блогер закликав "спекулянтів в аптеках" опустити ціни і перестати наживатися на людях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак, 10 березня блогер висловив побоювання, що насправді в Україні може бути "десятки тисяч" заражених коронавірусом: "Читаємо і робимо висновки, у нас заражених може бути вже десятки тисяч, за 3 дні в Україні з'явився сплеск пневмонії і підвищилася смертність в рази від вогнищевої пневмонії".

И только наше упоратая власть делает вид обеспокойствия . Читаем и делаем выводы, нас заражённых может быть уже...

Geplaatst door Anton Gura op Dinsdag 10 maart 2020

Скріншот: facebook.com/anton.gura
Скріншот: facebook.com/anton.gura

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленського Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.