Відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер у своєму Facebook показав на наочному прикладі, як українські аптеки наживаються на паніці через коронавірус в період всеукраїнського карантину. Блогер опублікував фотографію, яка була зроблена в одній з аптек, на якому можна побачити, як злетіли ціни на медичні маски.

На фото видно, що упаковка масок для індивідуального захисту з п'яти штук коштує 115 гривень. При цьому, на жовтому ціннику зазначено, що це акційна ціна. Виходить – одна медична маска коштує аж 23 гривні. У підписі до фото Михайло Шнайдер написав: "Це вже ДНО? Чи все-таки нам ще є куди падати?". Треба сказати, що користувачі в коментарях дуже бурхливо відреагували на таку інформацію від блогера. Деякі навіть не здивовані, що в складний період люди наживаються один на одного.

Пост Шнайдера
Пост Шнайдера

Коментарі до посту Шнайдера
Коментарі до посту Шнайдера

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.