Коронавірус в Україні, фото: Інформатор
Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

Україна закриває пункти пропуску, кордон не перейти — які області "на замку", список

В Україні прийнято ряд заходів для боротьби з поширенням коронавірусу SARS-CoV-2. З 16 березня іноземцям та особам без громадянства буде заборонено в'їзд на територію України. Також з цього дня припиняють свою роботу 107 пунктів пропуску. З 17 березня припиняється регулярне пасажирське сполучення з зарубіжними країнами.

Штрафи для водіїв, ілюстративне фото
Штрафи для водіїв, ілюстративне фото

Українським водіям готують шокову терапію — кому "вліплять" штраф, якщо за кермом не власник

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Виконавча служба блокує банківські рахунки автовласника у разі несплати штрафу. Тому, якщо власник не користується транспортним засобом, за кермом якого їздить інший чоловік, він повинен це офіційно оформити.

Салон літака, скріншот: YouTube
Салон літака, скріншот: YouTube

Китаянка закашлялася на борту літака і спровокувала бійку, епічне відео

У Китаї стався прикрий інцидент у літаку через страх смертельного коронавірусу. Жінка намагалася влаштувати на борту літака коронавірусну паніку, кашляючи на екіпаж "Thai Airways". Екіпаж прийняв рішення зняти "заражену" з рейсу. Але звичайно, жартівниці таке рішення вкрай не сподобалося.

УЄФА, фото Sport24
УЄФА, фото Sport24

Перенесення Євро-2020 через пандемію коронавірусу — офіційна заява УЄФА

УЄФА спантеличило шанувальників футбольного світу рішенням призупинити проведення Ліги чемпіонів і Ліги Європи за пандемії коронавіруса. Втім, це рішення може стати не єдиним кардинальним. Представник виконавчого комітету ФІФА Евеліна Кристиллен, а також працівник комітету УЄФА, підтвердила, що варіант з перенесенням Євро-2020 на наступний рік дійсно є пріоритетним.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Все літо на карантині і сотні тисяч загиблих: інфекціоніст озвучив жахливий прогноз щодо коронавирусу

Американський телеведучий Джо Роуган взяв у професора інтерв'ю, в якому інфекціоніст заявив, що пандемія принесе ще багато страждань. Як мінімум шість місяців людство буде запекло боротися з коронавірусом, вважає Остерхольм.

"Враховуючи нинішню ситуацію поширення COVID-19, карантин може затягнутися на 3-7 місяців. За нашими оцінками, буде потрібно близько 48 млн госпіталізацій при 96 млн випадках, серед яких 480 000 закінчиться смертю", - розповів інфекціоніст.