Авіакомпанія МАУ різко підняла ціни на квитки за добу до закриття кордону України. Вартість деяких квитків перевищує навіть тисячу доларів. Про це свідчать дані на сайті компанії.

Так, рівно опівночі у понеділок, 16 березня, Україна закриває кордон для іноземців, а з півночі вівторка, 17 березня, припиняється авіасполучення. Глава держави Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав українців протягом трьох днів повернутися на батьківщину, бо потім вже не буде можливості. Також МАУ анонсувала додаткові рейси до 17 березня.

Згідно з інформацією пресслужби МАУ в соціальній мережі Facebook, авіакомпанія планує виконати кілька додаткових рейсів. Зокрема, за маршрутом Київ - Лондон - Київ і Київ - Відень - Київ ввечері 14 березня, а також збільшена ємність на маршруті Київ - Тель-Авів - Київ і планується додатковий рейс до Парижа.

До того ж, наприклад, з Лондона в Києві економ класом 15 березня можна полетіти за 24,2 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

З Парижа до Києва 15 березня квиток коштує майже за 22 тисячі гривень, а 16 березня ціна за квиток перевищує 35 тисяч гривень.

З Відня до Києва можна дістатися від 10 тисяч гривень, якщо летіти 15 березня, і від 12,8 тисяч гривень до 19,9 тисяч гривень - за квиток на 16 березня. А ціни на квитки в Австрійських авіаліній на 7 тисяч нижче, ніж у МАУ.

З Тель-Авіва 15 березня можна полетіти за 28,3 тисячі гривень.

У свою чергу, українці просто шоковані такими захмарними цінами, які сильно ускладнюють повернення в країну наших громадян.

"Мародери йобані", "Дзвоніть Авакову! Нехай розбереться!", "Держава не функціонує. Антимонопольний комітет,при бажанні,може вивернути на виворіт будь-яку компанію", "Мародери. Мілан - Київ в одну сторону 1100 євро! Це план "евакуації" імені Зеленського :), або він просто робив рекламу МАУ, коли вчора закликав повернутися протягом 2 діб?", "Ця компанія, як і будь-яка інша, є олігархічним придатком, була, є і буде асоціальною", "Тут зовсім нічого нового, Ця компанія не в перші на горі людей наживається!!!", "Жидяра Коломойський наживається", "Літайте нормальними авіакомпаніями . З МЯу завжди пекельний пиздець ))", "громадянська та соціальна відповідальність у всій красі, хулі, нація", "Одна з принад злиденної країни", "Кінчені бариги", "Скоти", "Сволочі", - обурюються громадяни України.

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що авіакомпанія МАУ після введення деякими країнами обмежень на в'їзд вирішила скасувати близько 2000 рейсів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогера, який зняв літак МАУ із зараженої Італії, атакували з усіх боків.

Також "Знай.ua" писав, що в Київ з Мілану прилетів літак, напакований хворими іноземцями.