На Харківщині зловмисники вирішили трохи обчистити відомий український "ПриватБанк" та, змайструвавши вибухівку, рознесли вщент один з його банкоматів.

Про це повідомляє відділ комунікації Харківської області.

Відтак, як відзначаються, невідомі вирішили легко підживитися, тому підірвали банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою. А потім попросту забрали усі гроші.

Фото підірваного банкомата

Наразі ж правоохоронці провели огляд місця події та вилучили речові докази. Водночас вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до даного злочину.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо ж зловмисників спіймають, то за таке їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як у нього заблокували рахунки і не зміг зняти свій депозит. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Як повідомляв Знай. ua, що "ПриватБанк" почав блокувати рахунки клієнтів. Причиною стали штрафи ПДР. Відзначається, що блокуються всі кошти на рахунку, а не тільки сума штрафу.

Також Знай. ua писав, що клієнти Приватбанку потрапили в лапи шахраїв.