Українець спіймав виробника масла на гарячому. Споживач помітив потенційне шахрайство - хоча на товарі зазначено, що це суміш соняшникової та оливкової олій, останньої у складі всього п'ять відсотків.

Про це повідомляє Telegram-канал "Чорний список", який публікує відгуки українців про споживчі товари. До посту в Telegram також прикріплені фотографії масла під брендом Стожар від виробника "Шеф Масло".

Скріншот допису

"Коли купуєш соняшниково-оливкова олія, то очікуєш, що там є обидва інгредієнта приблизно в рівній мірі. Але ось #ШефОлія вважає, що 5% оливкової олії - вагома причина, щоб зробити свій товар на третину дорожче. Уважно читайте склад, якщо вам не все одно, що купуєте", - йдеться в повідомленні.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Варто відзначити, що з формальної точки зору виробник не вводить в оману споживачів, оскільки вся інформація вказана на етикетці. Однак покупці, швидше за все, розраховують на високий вміст оливкової олії за таку ціну. Саме тому експерти радять завжди звертати увагу на склад продукту, який вказаний на упаковці - тільки уважні споживачі зможуть уникнути обману.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на днях відомий магазин піл назвою Thrash!, який перш за все відзначився низькими цінами в порівняні з іншими, втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, один з покупців вирішив поласувати глазурований сирок, а натомість отримав вкрай неприємний сюрприз, який міг лишити його життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Миколаєві черв'яки ледь не вбили жінку, яка вирішила поласувати цукерками.

Також портал "Знай.ua" писав, що у супермаркеті Novus українцям пропонують огидну "щедру" акцію, чи вдасться заощадити і вижити.