Як відомо, в Україні оголосили карантин через пандемію коронавіруса. Вже з 17 березня Україна перекриє кордони з іншими країнами, а всі бажаючі громадяни можуть повернутися додому протягом цих днів. Саме через цей ажіотаж на кордонах утворилися величезні затори з багатьох транспортів. Відповідне відео розмістив на сторінці блогер Сергій Наумович в соціальній мережі Facebook.

Автобуси на кордоні, скріншот відео Facebook

Так, на відео видно, як уздовж дороги вишикувався ряд автобусів, кінець якого навіть не видно.

"На нашому кордоні стоїть черга з автобусів з нашими співгромадянами, які повертаються. До горизонту в одну сторону і до горизонту — в іншу. По хорошому — необхідно їх всіх відправити на мінімум двотижневий карантин, але зрозуміло, що цього не буде зроблено. Будемо сподіватися, що люди додумаються піти на самоізоляцію, але це теж не дуже ефективно, так як вони все одно будуть контактувати з родичами. Такі справи...", - підписав відео блогер.

Сергій Наумович, скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що авіакомпанія МАУ різко підняла ціни на квитки за добу до закриття кордону України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петро Порошенко повернувся до Київа.

Також "Знай.ua" писав, що слід робити українцям, які зараз перебувають за кордоном і збираються повернутися додому.