Популярний супермаркет вирішив "озелениться" на українцях за допомогою коронавіруса

Як відомо, в Україні оголосили карантин через пандемії коронавіруса. Багато людей почали піднімати паніку, скуповувати продукти, антисептики та медичні маски. В результаті, почали зростати ціни на ці товари, однак цінник в одному з супермаркетів просто шокує своєю "розкішшю". Про це написав експерт у сфері оподаткування та кримінального права Юрій Бауман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Медичні маски, скріншот Facebook
Медичні маски, скріншот Facebook

Так, Бауман опублікував фото, на якому зображений стенд з масками в супермаркеті Novus. Згідно зображенню, одна упаковка (50 штук) коштує скажених грошей, а саме 1,2 тисячі гривень.

Укрзалізниця скасовує поїздки через карантин в країні

З'явилася інформація, що державне підприємство "Укрзалізниця" припиняє міжнародні пасажирські перевезення з 17 березня і до завершення карантину на території України. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Укрзалізниця, фото з вільних джерел
Укрзалізниця, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За його словами, поки внутрішнє залізничне пасажирське сполучення здійснюється в штатному режимі згідно з графіком. На даний момент "Укрзалізниця" приймає заходи з протидії розповсюдженню і занесенню в країну коронавіруса.

Улюблений актор українців з "Вечірнього кварталу" постраждав від коронавіруса

Відомий український актор Юрій Великий, який після відходу Зеленського в політику став його пародіювати в концертах "Кварталу 95", часто радує публіку яскравими фото і відео в своєму Instagram. Так, цього разу актор опублікував веселе відео, на якому пародіює вже не президента, а колишнього народного депутата Михайла Гаврилюка, якого ще називають козаком.

На новому відео, яке опублікував Великий, він їде в машині і ніби таксує. Це він так увійшов в образ козака Гаврилюка, який після депутатства знайшов роботу в таксі і возить пасажирів. Свій образ для пародії Юрій доповнив специфічним чубом, як у Михайла. У ролику актор говорить голосом екс-нардепа, а у підписі до публікації розповів, що освоює нові професії. "Скасували концерти... Не падаю духом. Освоюю нові ПРОФЕСІЇ".

Усик відверто зізнався в тяжкому недузі

Знаменитий український боксер у суперважкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) зробив відверте зізнання. Відеозвернення спортсмена розмістили на сторінці luckypunch.net у соціальній мережі Instagram.

Олександр Усик, фото: YouTube
Олександр Усик, фото: YouTube

Так, на відео боксер зізнався, що заразилася новим видом вірусу, яким хворіють багато людей, але мало хто про нього знають. Своєю заявою він не на жарт налякав своїх шанувальників. Однак з'ясувалося, що цей вірус називається "хэппивирус".

Перше місто в Україні перетвориться в Ухань

У Львові через страх смертельного коронавірус можуть закрити всі магазини та заклади громадського харчування.

Львів, фото Володимир Телюк
Львів, фото Володимир Телюк

"Це рішення стосується також усіх закладів громадського харчування!

З понеділка у Львові закриваємо всі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек і заправок. Офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій буде прийнято вранці, але готуватися можна вже зараз", - написав Андрій Садовий, мер міста.