Відома серед киян і гостей столиці піцерія "Pizza house" на Контрактовій зіпсувала своїм вірним клієнтам нерви й апетит. Так, днями українка в улюбленому закладі поласувала піцою з жуками. Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Скріншот повідомлення

"Дівчина із задоволенням взяла один шматочок і, доїдаючи, помітила, що з нього щось випало. Відвідувачка подумала, шматочок зелені, але ні, це був ЖУК! Схожий на таргана, але меншого розміру", - йдеться у повідомленні.

Особливо велике розчарування у клієнтки відразу не виникло. Але на цьому історія не закінчилася. Вранці, взявши інший шматок піци з іншим смаком з холодильника, вона побачила того ж жука, що прикріплений на фото. Виходить, замість піци з шинкою компанії подали піцу з жуками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, супермаркети продають українцям продукти з "магічним" складом - Хогвартс відпочиває.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Миколаєві черв'яки ледь не вбили жінку, яка вирішила поласувати цукерками.

Також портал "Знай.ua" писав, що у супермаркеті Novus українцям пропонують огидну "щедру" акцію, чи вдасться заощадити і вижити.