У вівторок, 17 березня, майже по всій території України погода обіцяє бути сонячною і теплою. При цьому короткочасний дощ можливий тільки на Півночі країни.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці уточнила, що в Україні починається потепління, температура повітря становитиме протягом дня +5 +9 градусів.

"17 березня в більшості областей переважатиме суха погода, лише на Заході та Півночі атмосферний фронт обумовить невеликий дощ. Вітер буде західним і ласкавим", - написала синоптик.

Погода в Україні, фото: pixabay
Погода в Україні, фото: pixabay

Найтепліше на Львівщині, там повітря прогріється до +12 +14 градусів. Тим часом найхолодніша погода очікується на Харківщині, Сумщині та Донеччині, температура до +5 +7 градусів.

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

В Києві у вівторок є ймовірність невеликого дощу, температура повітря вдень коливатиметься від +6 до +8 градусів.

Робочий день нових світових вірусних реалій, понеділок, скрізь в Україні світить тривожним сонцем. Усі навкруги...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 16 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

17 березня відзначається день пам'яті преподобного Герасима Йорданського. Якщо грак прилетів, через місяць сніг зійде. Коли грак з землі хворостину підіймає - сонячне літо обіцяє. Якщо граки кричать, значить погода скоро зіпсується.

погода на 17 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.