У понеділок, 16 березня, в Києві лабораторно підтверджено два випадки Covid-19. Про це йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я України.

"Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Один пацієнт протягом інкубаційного періоду повернувся з Франції", - заявили в міністерстві.

швидка допомога, фото Антон Страшко/ТСН
швидка допомога, фото Антон Страшко/ТСН

Варто уточнити, що на даний момент в Україні відомо сім підтверджених випадків інфікування Covid-19. Крім двох інфікованих у Києві, раніше чотири випадки коронавіруса були зафіксовані в Чернівецькій області і один у літньої жінки з Житомирської області, який мав летальний результат.

Раніше ми писали про те, що Зеленський закликав Кабінет міністрів посилити карантин по всій країні через поширення коронавіруса Covid-19. Про це він заявив у своєму відеозверненні.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський терміново видав указ про створення Координаційної ради щодо протидії розповсюдження коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівецькій області зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом.