У зв'язку з глобальною пандемією коронавірусу Covid-19 у містах В'єтнаму з'явилися незвичайні, але такі необхідні стерилізаційні камери. Варто відзначити, що вони мобільні і абсолютно безкоштовні.

Так, жителі В'єтнаму можуть за двадцять секунд очистити 90% бактерій і вірусів.

Коронавірус у В'єтнамі, фото Soha.vn
Коронавірус у В'єтнамі, фото Soha.vn

Коронавірус у В'єтнамі, фото Soha.vn
Коронавірус у В'єтнамі, фото Soha.vn

Коронавірус у В'єтнамі, фото Soha.vn
Коронавірус у В'єтнамі, фото Soha.vn

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як відомо, з неділі, 15 березня, в'єтнамський уряд прийняв рішення закрити в'їзд для туристів з країн Європи і Великобританії, а також припинити видачу будь-яких віз під час прибуття.

Крім того, раніше було перенесено перший в історії В'єтнаму етап "Формули-1", який повинен був відбутися 3-5 квітня в Ханої.

У світі заражені коронавірусом вже понад 153 тисячі людей у 143 країнах, більшість одужали, понад 5,7 тисячі людей померли.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, серед 25 нових випадків зараження в Польщі коронавірусом – двоє українців, один з яких приїхав з Німеччини, а інший безпосередньо з України.

Як повідомляв портал Знай.uа, заступник голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак заявила, що в області було екстрено госпіталізовано 30 людей з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що митниця України запустила інтерактивну карту, на якій відмічено діючі і закриті на час карантину пункти пропуску.