колона військових вантажівок в Києві, скрін з відео
колона військових вантажівок в Києві, скрін з відео

Підготовка до надзвичайного стану? У центрі Києва зафіксували колону військових вантажівок

Жителів столиці налякали військові вантажівки, які рухалися колоною в центрі міста. Ввечері 17 березня кияни зафіксували дивну колону військових машин - вантажівки в супроводі поліції швидко пересувалися центром столиці.

Володимир Зеленський, скрін з відео
Володимир Зеленський, скрін з відео

Зеленський терміново виступив з новим відеозверненням: вже 23 тисячі українців

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Президент Володимир Зеленський виступив з новим відеозвернення до українців. На цей раз виступ президента повністю присвячено поверненню українців на батьківщину. Володимир Зеленський зазначив, що на сьогодні додому повернули вже 23 тисячі українців з різних країн світу. Президент звернувся до співвітчизників, які все ще залишаються за кордоном і пообіцяв усіх повернути в Україну.

Карантин, скріншот: YouTube
Карантин, скріншот: YouTube

Українцям на карантині повернуть 50% зарплати – хто платитиме?

Фонд соціального страхування України зобов'язався виплачувати українцям, які змушені перебувати в обсервації, 50% заробітної плати. Про це на брифінгу повідомила глава виконавчої дирекції Фонду Олена Дума, передає прес-служба відомства. За її словами, всі працюючі українці, які будуть перебувати у відповідних закладах на обсервації, мають право на компенсацію втраченого заробітку від Фонду.

Комуналка, скріншот: YouTube
Комуналка, скріншот: YouTube

Українцям перерахують тарифи до літа, як зміниться комуналка

Для українців приємні новини — знизили тарифи на тепло для населення. Після зниження ціну газу для населення "Нафтогазом", Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЭКУ), знизила середньозважений тариф на тепло для потреб населення. Про це в Facebook повідомляє прес-служба НКРЭКУ.

центр Києва, скріншот із відео
центр Києва, скріншот із відео

Їхати на роботу або залишитися вдома – як кияни реагують на закриття метро

У вівторок, 18 березня, в 23:00 закривається Київський метрополітен. При цьому жителі і туристи з розумінням ставляться до обмежень. Деякі вирішили перечекати карантин будинки, решта змушені працювати і пересідають на наземний транспорт чи таксі.