Відома у всьому світі болгарська ясновидиця Ванга ще сто років тому могла передбачити саме епідемію коронавіруса, яка вже забрала життя майже 5 тисяч осіб. Провидиця передбачала, що в першому десятилітті XXI століття "страшна зараза віднесе безліч життів". Згідно її пророцтва "за цей час загине величезна кількість людей". Однак тоді вона мала на увазі, що епідемія почнеться не в Китаї, а в Африці. Цю інформацію озвучив особистий перекладач ясновидиці Петро Стоянов в ефірі російської програми "насправді".

Також у своєму пророцтві Ванга говорила, що на створення необхідної вакцини людству знадобиться близько року, але за цей час хвороба забере багато життів. Треба сказати, що прогнози лікарів з приводу створення вакцини збігаються з прогнозом, і перемогти цей смертоносний вірус буде не так просто. За останніми даними ВООЗ інкубаційний період коронавіруса може бути більш тривалим, ніж вважалося раніше. Особистий перекладач Ванги Петро Стоянов розповів, що "до цих двійок буде спалах старої хвороби, яка принесе велику небезпеку для всього людства". За його словами, може повернутися хвороба, яку вже перемогли. "Це має бути десь на півдні. Ми не знаємо точно де", – розповів Стоянов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.