У четвер, 19 березня, по всій Україні погода буде дуже теплою і сонячною. У всіх областях країни опадів не очікується. Температура повітря прогріється аж до +17 градусів.

Так, відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в найближчій синоптичній перспективі 19 березня виявиться найтеплішим днем.

Температура повітря досягне +12 +17 градусів. При цьому найхолодніше буде в Одеській області – +11 +13 градусів. По всій території країни опади не прогнозуються.

У Києві в четвер буде сухо і дуже тепло. Стовпчики термометрів покажуть у столиці +14 +16 градусів.

19-те березня, четвер в Україні з найближчої синоптичної перспективи виявиться найтеплішим. Температура повітря завтра...

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 18 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

19 березня вшановується пам'ять преподобного Іова Анзерського. У небі вже можна побачити білого лелеку, який повертається у свої рідні краї. Також може повертатись і трясогузка, хоча для неї ще зарано.

погода на 19 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.