Випадок неймовірно жорстокого поводження з прекрасними і розумними тваринами - конями, був зафіксований у Новобіличах, Київ. Про це написала у Фейсбуці свідок події Антоніна Стариченко.

За її словами, вона побачила, як їхало 4 наїзника на конях. Одному з коней стало погано і він впав. Жінка, яка їхала на ньому верхи, замість того, щоб надати коню якусь допомогу, почала бити тварину, а потім сіла на нього знову. Коня треба було хоча б відвести випити води.

Жінка зазначила, що вже не перший раз бачить цих наїзників. Кінь хворий. Торік влітку йому теж часто було погано. "У нього проблеми з нирками, він покривається піною і падає, не може йти".

"Сьогодні я була далеко від них і не змогла нічого зробити, потрібно терміново вживати заходів скільки буде тривати ця жорстокість!! Будь ласка не катаєтеся на конях не спонсируйте жорстокість!", - відчайдушно закликала жінка в кінці посту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав: Вмирали в муках. Під Києвом нелюдь влаштував справжній Бухенвальд для тварин - не всім вдалося вижити.

Нагадаємо, під Києвом, в селі Чайки з даху новобудови знімали лисицю.

Як повідомляв портал Знай.uа , у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".