У Києві, як і в інших українських містах, ввели суворий карантин через поширення смертельно небезпечного коронавіруса. Багато говорилося про те, що собою групі ризику літні люди, їм взагалі не рекомендують залишати вдома, і дотримуватися жорстких обмежувальних заходів. Тому їм потрібна наша допомога. Підтримати пенсіонерів може кожен, як це зробити розповів благодійний фонд "Життєлюб". Там розробили рекомендації щодо допомоги літнім людям під час пандемії коронавіруса, повідомляє Інформатор.

Як допомогти і підтримати літніх людей, які живуть поруч з вами?

Все просто. Сходіть в магазин і купіть продукти або ліки для бабусь і дідусів, які живуть поруч з вами. Також ви можете їх вигуляти собаку, або, наприклад, налаштувати скайп для спілкування з родичами. Також благодійний фонд розробив спеціальний плакат, який ви можете роздрукувати і самостійно розвісити у себе в під'їзді. На ви вказуєте свій номер телефону та ім'я, щоб літні люди знали, до кого можна звернутися за допомогою.

Завантажити та роздрукувати плакат можна за посиланням: https://drive.google.com/open?id=12N0EmEfJauolA0AMht7yo1JC9h3nEtgB

Плакат від БФ "Життєлюб"
Плакат від БФ "Життєлюб"

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також в "Життєлюба" зробили лінію допомоги на період карантину. Зателефонувати туди можна, якщо ви живете в Києві і ви хочете повідомити про людей, які опинилися в складній ситуації і потребують допомоги. З цією ж проблемою можна написати на електронну пошту фонду: happyoldcomua@gmail.com. В темі листа вкажіть «Потрібна допомога» і співробітники фонду дуже ретельно прочитають кожну історію і зроблять все можливе, щоб проблема вирішилася. Якщо ви і є той самий чоловік, якому потрібна підтримка пишіть на ту ж пошту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.