Карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Потрібно дивитися на інші країни і приймати превентивні та підготовчі заходи.

Вся Україна з нетерпінням чекає завершення коронавірусного карантину. Однак, згідно з даними телеграм-каналу "Темник", 3 квітня карантин буде продовжено, ще 2-3 тижні доведеться посидіти вдома. Адміністрація каналу посилається на РНБО, який нібито готує відповідні заходи.

"Коронавірус не привід" — у МЗС Німеччини жорстко висловилися про Крим

Президент Російської Федерації Володимир Путін зібрався відвідати окупований Крим "під прикриттям" коронавіруса. На це досить різко відреагувала посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Вона заявила, короновірус в світі не є приводом забувати, що окупований Росією півострів є територією України.

В Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей

Президент України Володимир Зеленський не виключає введення надзвичайного стану внаслідок зростання кількості заражених коронавірусом, яка станом на вечір 17 березня становила 14 осіб. Ввести надзвичайний стан можуть у будь-який момент — для цього депутатам потрібно зібратися на позачергове засідання парламенту і ухвалити відповідне рішення.

"Повідомляйте в поліцію": Зеленський терміново звернувся до українців, які втратили роботу

Президент України Володимир Зеленський знову виступив із зверненням до українців.

Звернення Володимира Зеленського щодо протидії коронавірусу.

Президент України доповів про ситуацію щодо протидії коронавірусу, повідомивши, що станом на ранок 18 березня в країні зафіксовано 14 випадків захворювання на COVID-19. Володимир Зеленський зазначив, що в нас вірус поширюється не так швидко, як у Європі, принагідно закликавши не вірити фейкам і використовувати інформацію лише з офіційних джерел – сторінок МОЗу, уряду, Верховної Ради та Офісу Президента України. Крім того, Глава держави нагадав, що для підготовки учнів до ЗНО запущено щоденні трансляції онлайн-уроків. Їх можна переглянути на телеканалі «Рада», а також знайти на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України: http://bit.ly/33uKwus Насамкінець Президент вкотре закликав усіх українців без зайвої потреби не виходити на вулицю, порадивши низку цікавих Інтернет-ресурсів із віртуальними турами українськими музеями. Зокрема: • віртуальні тури музеями просто неба: http://bit.ly/2U1qHHZ • 25 музеїв Львівщини, які можна відвідати онлайн: http://bit.ly/392wqkO • віртуальні екскурсії понад 20 музеями всієї України: http://bit.ly/3d9XTEG Переглянути це відео з субтитрами: http://bit.ly/3a23MBS

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 18 maart 2020

Заробітчанка з Італії поділилася, що чекає на українців через два тижні – "Пройдете цей шлях"

Українка, яка перебуває в Італії на заробітках розповіла, як насправді проходить карантин через коронавірус. Заробітчанка вважає, що незабаром така ж ситуація буде і в Україні.