Президент Російської Федерації Володимир Путін зібрався відвідати окупований Крим. На це досить різко відреагувала посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен.

"Поширення короновируса в світі не є приводом забувати, що окупований Росією півострів є територією України", - сказала посол.

Нагадаємо, Анка Фельдгузен неодноразово заявляла, що Німеччина ніколи не визнає Крим частиною Росії, а анексію півострова - законним заходом. Як і більшість країн світу, Німеччина засуджує агресивну політику Путіна щодо України і вважає, що той робить міжнародні злочини.

Нагадаємо, раніше ми писали: цими руками анексували український Крим: що сталося з секретним підрозділом Путіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців евакуювали з охопленої коронавірусом Італії, відео з аеропорту "Бориспіль". З'явилося відео з аеропорту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям показали перевірені методи захисту від коронавіруса, що у МОЗ радять

Також Знай.uа писав, Рада відправляють на карантин через коронавірус — Білецький з Нацкорпусу поставив вимогу. Національний Корпус домігся припинення роботи Верховної Ради