Що це за свято і кого з ним привітати

Таке поняття як «клієнт» не завжди означало тільки замовника. У Стародавньому Римі це був вільний громадянин, який був у залежності від патрона, але і під його заступництвом. Звичайно, зараз ми використовуємо тільки перше поняття. Навіть навпаки, намагаються всіляко показувати клієнтам, що саме від їхньої волі залежить, чи буде існувати бізнес чи ні. Тому клієнтам намагаються всіляко догодити, навіть створили таке свято. І хоча спочатку ініціаторами були підприємці Литви та Росії, свято дуже швидко став популярний і в інших країнах. Тому сьогодні ми відзначаємо День клієнта. А значить кожен власник бізнесу, кожна людина, що надає послуги або товари, повинен привітати своїх улюблених клієнтів. До речі, це допоможе залучити ще й потенційних. Так що подумайте добре, які подарунки або акції для них підготувати. Але як мінімум, привітайте за допомогою хороших слів.

Свята 19 березня, фото: pixabay
Свята 19 березня, фото: pixabay

Привітання в листівках і віршах

Пусть клиентов много будет

В каждом бизнесе всегда!

Это не мечты о чуде -

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Это нужные слова!

Поздравляем всех клиентов

С их международным днем!

И без всяких сантиметов,

Мы им вместе подмигнем!

Вы, клиенты дорогие

Без сомнения нам всем.

Поздравляем вас отныне

Пусть звучит ваш громкий смех!

Свята 19 березня, фото: pixabay
Свята 19 березня, фото: pixabay

Мы с радостью вас всех поздравим

В день клиента поспешим!

Успешных сделок пожелаем,

Покупок лучших на всю жизнь!

Клиенты – с вами каждый дружен,

У кого интерес на миллион!

Тот без клиента безоружен,

Кто был в него всегда влюблен!

С международным днем поздравим

Клиентов от души сейчас,

Во всем удачи пожелаем,

Чтоб было все всегда у вас!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.