В Україні триває карантин, який було введено урядом через пандемію коронавірусу covid-19 у світі. Варто нагадати, що карантин триватиме до 3 квітня 2020 року, однак розглядається і його продовження. Поки серед суспільства зріє паніка - в Чернівцях придумали, як боротися з мікробами за допомогою саморобних дезінфекторів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню пабліка в мережі Facebook "Чому б і ні?".

Дезінфектор в Черкасах, фото: Telegram-канал "Чому б і ні?"
Дезінфектор в Черкасах, фото: Telegram-канал "Чому б і ні?"

"Дезінфектор по-черкаськи. У Черкасах винайшли новий пристрій для боротьби з коронавірусом. Вчені вже досліджують ефективність винаходу та готуються до серійного виробництва.", - підписали пост у пабліку.

На фото, зробленому в Чернівцях, можна побачити, що ентузіасти зробили своїми руками дезінфектор з автомобільної осі, умивальника і пластикової пляшки з милом. На "пристрої" маркером написали "ДЕЗІНФЕКТОР".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це питання на особистому контролі", - Зеленський заговорив про виселення студентів з гуртожитків.

Як повідомляв Знай.uа де ви візьмете фахівців? Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Знай.uа писав, китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавірусу - обіцяють роздавати безкоштовно.