Через пандемію коронавіруса людям рекомендують виходити на вулицю як можна рідше. Однак без продуктів не обійтися! Здавалося б, ось він, зоряний час, і золота жила для співробітників різних служб доставки. Але це не так. Принаймні, так стверджують кур'єри одного з найвідоміших кур'єрських компаній Києва – Glovo.

Як розповідають співробітники Glovo, компанія не піднімала заробітні плати, і навіть немає розмов про те, що це можливо. Хоча за заявою кур'єрів, роботи стало трохи більше. Літні люди традиційно запасаються бакалійними товарами – макаронами, крупами, цукром і т. д. Серед молоді, як і раніше, великою популярністю користується їжа з Mcdonald's.

Крім того, кур'єри Glovo розповідають про те, що великого ажіотажу зараз не спостерігається. У перший день після припинення роботи метро, попит був колосальний. Потім все заспокоїлося, і кількість замовлень ненабагато більше, ніж зазвичай.

Доставка їжі Glovo - фото RAU

Робота служби доставки проводиться в штатному режимі, хоча деякі заходи безпеки компанія все ж ввела. Зокрема, кожен кур'єр Glovo зобов'язаний дезінфікувати руки перед отриманням товару. Маски і рукавички поки не вимагають. За словами співробітників, незабаром Glovo може ввести безконтактну доставку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У компанії Glovo прокоментували слова співробітників, зазначивши, що не планують збільшувати тарифи, натомість зменшили вартість доставки для баблу "Аптеки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скількох людей підозрюють на коронавірус в Україні — у МОЗ назвали точні цифри. Зараз в Україні є 18 лабораторно підтверджених випадків коронавірус, два з них виявилися летальними.

Як повідомляв портал "Знай.іа", українцям показали перевірені методи захисту від коронавіруса, що радять в МОЗ. Як вберегти себе і своїх рідних від смертельної хвороби

Також Знай.іа писав, курці приречені? Які шанси захворіти на коронавірус у любителів сигарет. Оскільки COVID-19 - легеневе захворювання, у багатьох курців виникає питання про те, чи підвищується ризик захворіти. Медики дали вичерпну відповідь.