Що це за свято і кого з ним привітати

Цей день створили в 2012 році, його проголосила ООН з допомогою своєї резолюції, тому що потрібно було визнати, що щастя – дуже важливо в житті кожної людини. І прагнення до нього – це загальне почуття всіх людей на Землі. Насправді, це найважливіший день у році, адже кожна людина хоче бути щасливою. Для когось це відмінний привід, щоб відсвяткувати своє щастя, для інших – помріяти про нього або подумати, як його досягти. Комусь потрібно ще зрозуміти, в чому дійсно полягає його особисте щастя, адже у кожного воно абсолютно різне. А для когось щастя – це спосіб життя, який розуміють тільки вони. Тому всіх, кому ви хотіли б побажати бути щасливими, ви можете привітати з цим чудовим святом. І щастя тоді побажають і вам. А багато побажань мають властивість збуватися.

Свято 20 березня, фото: pixabay
Свято 20 березня, фото: pixabay

Привітання в листівках і віршах

Шукайте щастя в дрібницях,

В усмішках, в ясних, світлих днях,

У прекрасних, радісних митях,

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У чудових, солодких снах,

А вранці – в каві ароматній

В руках, що обіймають за плечі,

У випадковій зустрічі,

У вогнях, що запалює вечір,

В обіймах, поцілунках ніжних,

В дощі і сонці, завірюхах снігових:

Для щастя сто причин знайдеться

У того, в кого є до щастя смак!

Свято 20 березня, фото: pixabay
Свято 20 березня, фото: pixabay

Бажаю тобі фантастичного щастя,

Безкрайнього моря чудових подій.

Хай все, що бажаєшь, швидесенько вдасться,

А також цікавого втілення мрій.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.