Операція " об'єднаний сил надала ранкові зведення з фронту. Так, станом на 7 ранку, стало відомо, що за минулу добу російські окупанти 15 разів порушили вирішимо тиші. Бойовики, гатили по українських позиціях із забороненого Мінськими угодами озброєння, також відзначена робота пари снайперів. Від ворожого вогню в четвер, 19 березня, на українському позиції загинув військовослужбовець збройних сил. Ще один воїн отримав поранення. З початку доби 20 березня окупанти себе не проявляли і, на щастя, українських втрат немає. Про це повідомляється на сторінці ОНС в Facebook.

Вчора, 19 березня, вісім обстрілу окупантів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід". З них два рази неподалік Красногорівки. Там стріляли з мінометів калібру 120 мм - 6 хв, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Двічі стріляли біля Лебединського з 82-мм мінометів - 16 хв, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Такі ж обстріли були поблизу Павлополя, неподалік Василівки – з автоматичною станкового гранатомета. Поряд з Авдіївка – з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, і також поблизу населеного пункту Славне.

Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС
Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС

Ще сім обстрілу путінські бойовики влаштували у районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ". Там стріляли чотири рази в районі населеного пункту Кримське – з мінометів калібру 120 мм - 41 міна, озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А також неподалік Новолуганского – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Новотошковского – з мінометів калібру 120 мм - 10 хв і в районі населеного пункту Новоолександрівка – снайперський вогонь.

Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС
Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Путін підготував "приманку" для українців та білорусів, що знову придумали в Кремлі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Росія закрила кордони для жителів і окупантів "Л/ДНР.

Також портал "Знай.ua" писав, що ЗСУ екстрено підняли в небо ударні безпілотники, готуються дати відповідь Путіну за Донбас.