У мережі з'явилася інформація, що в самий розпал пандемії коронавірусу, в Іспанії було помічено медичні засоби захисту українського виробництва. Найшокуючий факт - українські "маски" опинилися в Іспанії, а в Україні їх неможливо знайти.

Про це детально на своїй сторінці в мережі Facebook розповіла українська журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Публікація Марини Данилюк, Facebook
Публікація Марини Данилюк, Facebook

"Перша маска з тих, які сьогодні розвантажували в Мадриді. Друга - та, яку можна купити на Амазоні за 15 фунтів в Ірландії. Обидві українські. Третє фото публікувалося ексгенпрокурором Юрієм Луценком - тут докладний список тих, хто все продавав. Це в той час, коли у нас президент особисто слізно просить олігархів дати грошей, щоб купити якісь маски в Китаї. Тобто захист був - але вирішили стати мультимільярдерами під шумок. Дуже цікаво дізнатись прізвища тих, хто озолотився на коронавірусі - сплавив маски і респіратори за кордон. Бо це хул* громадяни, а наші - то лохи. "Чого без дефіцитної маски лізеш у маршрутку?". Венедиктова, давай - попрацюй. Ну і історія, хто кеш вимагав від прем'єра Словаччини за маски, а перемогла Німеччина - все ще відкрито. Хто ж убив Еріку? І маски вкрав під шумок?", - пише журналістка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, надзвичайний стан в дії: у Києві автомобілі з гучномовцями розганяють людей по домівках.

Як повідомляв Знай.uа "Ти не можеш залишити помирати" - як лікарі відчайдушно борються один на один з коронавірусом.

Знай.uа писав, в масках тільки українці, а черг в магазинах немає: як у Польщі проходить карантин.