В Харківській області покупниця зіткнулася з хамством працівників супермаркету АТБ. Жінку не врятували навіть скарги на гарячу лінію. Також вона волає про допомогу співробітників ЗМІ. Своєю історією Наталія поділилася на сайті Otzyv.ua.

Магазин АТБ, фото kharkovblog.info
Магазин АТБ, фото kharkovblog.info

Так, у зв'язку з введенням карантином в Україні жінці довелося довго відстояти в черзі за покупками. Також вона пішла в супермаркет без своїх дітей, так як за це можуть виписати штрафи.

"Вистоявши 30-40 хвилин в черзі на вулиці, щоб потрапити до магазину-нарешті потрапила,і...Тут починається нервування.Так як в країні зараз карантин і дітей з собою брати в магазин не можна (виписують штраф), помічником для мене як і для багатьох батьків є тільки смартфон додаток вайбер.Включила зйомку відео, щоб діти обрали що їм купувати, взяла з полиць необхідні продукти та пішла на касу оплачувати", - написала Наталя.

Однак, замість того, щоб просто піти додому жінці довелося вислуховувати образи та вимоги в свою адресу.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Підходить охоронець і вимагає віддати йому мій смартфон,лізе до моєї кишені та доводить, що в Україні та зокрема в цьому супермаркеті АТБ заборонена фотозйомка.Доводить, що він все моє перебування в цьому магазині стежив за мною по камерах і бачив, як я нібито ходила та фотографувала всі полиці в магазині.А касирка Кромаровська з іншої каси почала кричати мені мати,погрожувати розправою-ЦИРК одним словом", - поділилася покупниця.

АТБ, фото: прес-служба АТБ
АТБ, фото: прес-служба АТБ

Потім Наталя звернулася за допомогою на гарячу лінію і їй відразу ж подзвонили з АТБ з вибаченнями й обіцянками, що розберуться і покарають винних. Але, це виявилися лише порожні слова.

"Ввечері мені почали надходити дзвінки з погрозами та насмішками.Виходить, що керуюча магазином Вікторія Валер'янівна не стала розбиратися і дивитися по камерах (саме це вона обіцяла зробити),вона просто виставила мене дурепою та роздала цим нахабним і грубим співробітникам мій особистий номер телефону", - розповіла жінка.

На щастя, у Наталі залишилися докази того, що відбувалося, і вона попросила про допомогу ЗМІ.

"Коли я клала телефон у кишеню, мабуть випадково включила відеозйомку.У мене є дуже довге відео без картинки,але з хорошим звуком, де добре чути вимоги охоронця віддати йому телефон і образи,і приниження,і мати в мою адресу+їх картинка, також є чек з часом покупки.Планую звернутися до журналістів за допомогою викрити керівництво та працівників даного АТБ у брехні,і очистити своє ім'я… Висновок один-ніхто в камери не вдивлявся,а просто вибрали жертву, щоб конкретно ОБІСРАТИ!!!Прапор вам у руки!!!Обісретесь скоро самі", - закінчила покупниця.

Скарга покупниця АТБ, скріншот Otzyv.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в одному з супермаркетів мережі Varus у відвідувача вкрали мобільний телефон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", АТБ разом із Новою поштою і ROZETKA запустять новий сервіс.

Також "Знай.ua" писав, що клієнти Приватбанку не можуть забрати свої гроші у відділеннях.