Завтра в Києві зупиняться пасажирський транспорт. Це правда. І це шокова терапія на найближчі дні. Поки люди не будуть налякані, то вони будуть прагнути їздити і спілкуватися. Єдиний варіант - налякати людей реальними фактами або хоча б реальним уявленням картини. Інтерв'ю з лікарями та владою з Уханя, щоб вони розповіли, як зволікання з екстреними заходами на добу генерує плюс 20 тис заражених на добу. Про ситуацію з пандемією коронавірусу пояснив відомий політолог і журналіст Юрій Романенко.

"Далі поясніть, що як тільки люди перестануть лазити по вулицях і супермаркетам без діла, то громадський транспорт включать для того, щоб нормально функціонували всі служби", - зазначає він.

Також за словами автора, варто зняти всі тендерні обмеження, бо це війна і зараз як ніколи важливо швидко приймати рішення. Якщо столиця не може закупити маски через тендери, то краще їх уникнути і купити дешево маски, щоб роздавати їх всім і кожному. Інакше нерозумно говорити, що люди ходять без масок, коли їх просто важко і дорого дістати. Це гарний шанс запустити власне виробництво всередині країни. Це ж стосується рукавичок і антисептиків.

"І пояснюйте, пояснюйте з ранку до вечора. Це війна. Люди повинні розуміти чому вони жертвують заради чого і коли це закінчиться. Якщо вони не розуміють, вони будуть бунтувати. Багато втратять роботу і будуть страждати. Страждання має бути виправданим. Тоді настає прийняття і смирення", - зазначає Романенко.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

А в якості бонусу вам кількість хворих, яка буде в Україні через місяць, якщо ситуація і далі буде розвиватися в такому ж безпілотному режимі. Юрій Глодовский (Глодовський Юрій) зробив розрахунки в ексель, використовуючи офіційну статистику. Як ви розумієте, реально кількість буде ще вище.Тому я та кричу, щоб до цього поставилися серйозно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вода стала прозорою, а вулицями плавають дельфіни – як коронавірус "відродив" Венецію.

Як повідомляв Знай.uа Романенко закликав Зеленського рятувати українців, а не віддавати їх в "жертву" коронавірусу.

Знай.uа писав, більше 500 чоловік відправили на самоізоляцію через коронавірус на Полтавщині, кількість зростає.