Коронавірус наганяє дедалі більшої паніки на населення. Про смертельне захворювання пишуть багато, але серед правди зустрічається безліч міфів. Так, побоювання щодо того, що хвороба може передаватися через воду з-під крана, були спростовані представником ВООЗ.

Ніяких наукових доказів того, що коронавірус COVID-19 може поширюватися через водопровідну воду не знайдено, передає Годину Пік з посиланням на українські і російські ЗМІ.

Коронавірус, кадр з відео
Коронавірус, кадр з відео

Офіційний представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Тарік Язаревич відповів на питання, що мучить багатьох жителів планети: можливо чи передача коронавіруса через воду з-під крана.

За словами Язаревича, ніяких наукових свідоцтв на користь того, що таке дійсно можливо немає, тому стверджувати про водопровідній воді як про джерело зараження поки немає підстав.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Коронавірус, кадр з відео
Коронавірус, кадр з відео

Раніше повідомлялося, що в Італії на невизначений термін буде припинена робота промислових підприємств, які виробляють продукцію першої необхідності.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше