Доктор і телеведучий Євген Комаровський розповів, що б він зробив на місці президента Володимира Зеленського. Своєю думкою про карантин медик поділився в інтерв'ю з Олесею Бацман.

За словами Комаровського, на місці глави держави він би дав команду обстежити всі тіла померлих від коронавірусу Covid-19, а також зробив би основним меседжем інформкампанії гасло: "Захворів - сиди вдома".

"Перше, що я б зробив, – розпорядився негайно дослідити всіх померлих. По-друге, я б сформулював чіткі інформаційні меседжі для населення, які суперечать тому, чого навчали: захворів – йди до лікаря. Ні, захворів – сиди вдома", – зазначив він.

Педіатр поділився повчальною історією з життя про спекуляцію і беззаконня під час пандемії.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я наведу тобі простий приклад. Мій товариш у Харкові поїхав на авторинок – йому потрібно було купити колесо. Йому сказали, що таке колесо коштує тисячу гривень. Він сказав, що це дорого і поїхав. А на наступний день авторинок закрили. Він знайшов цього продавця, приїхав до нього. Той каже: "Колесо коштує 1400 грн". "Чому 1400?! Вчора ж коштувало тисячу!". "Тому що тепер ми повинні віддати 400 грн тим, хто завтра прийде до нас з перевіркою"… Я тобі відповів на питання, що б я зробив, якби був президентом? Ніякий президент не може бути президентом в умовах беззаконня", - заявив Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психолог Дмитро Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Також портал Знай.uа писав, як носити медичні маски і чи захищають вони.