Відома українська журналістка Олеся Діденко вирішила поділитись із людьми своєю історією зараження коронавірусом. Після того, як вона з’їздила у Францію, жінка раптово захворіла. Буквально за одну годину вона перетворилась із повністю здорової людини у повністю хвору. Про це вона розповіла у відео на своїй сторінці в Іnstagram.
За словами жінки, температура почала підвищуватись і досить швидко, що не встигала контролювати.

"У мене почався озноб, головний біль, біль у всьому тілі - боліли всі м’язи, кашель. У горлі була сильна сухість, постійно хотілось проковтнути слюну, щоб зволожити. Все це почалось 9 березня", - розповідає жінка.
Вона швидко повернулась із Франції в Іспанію, звернулась за номерами по допомогу, але так її і не дочекалась. В госпіталь поїхала самостійно, щоб не їхати додому і не заражати дітей.
У лікарні жінку приголомшили, що тест на коронавірус робити не будуть, бо немає за протоколом показань - не повернулась із Китаю і не контактувала із зараженими коронаврусом.

Скріншот відео

Виявляється, державні клініки не хочуть робити тести, щоб не погіршувати статистику.

Пацієнтці зробили рентген і аналіз крові, сказали, що починається пневмонія, а аналіз крові показав, що точно є вірус. Тест на коронавірус робити відмовились.

"Призначили ібупрофен і парацетамол і виписали лікуватись додому з високою температурою. Ось же 2 тижні я ізолювалась у своїй кімнаті, намагається не виходити. За цей час була дуже висока температура і я розуміла, що зі мною відбувається щось погане", - каже вона.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

З часом кашель почав проходити, але загальний стан досі залишається хворобливим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше