Відомий український лікар Євген Комаровський дав рекомендації молодим батькам про те, які напої підходять для дітей в перший рік життя. Про це він написав у своєму Instagram.

Комаровський розповів, що основним і самим безпечним і корисним напоєм для дитини визнана чистий некипяченая негазована мінеральна вода нейтрального смаку.

Доктор зазначив, що розуміє, що психологічно важко не давати нічого, крім води і запропонував поради, які дадуть можливість звузити діапазон експериментів.

"До 6 місяців категорично нічого! Будь-який напій, де є додатковий цукор – не можна. Компот, наприклад, із яблук або з ягід після 6 місяців цілком можна спробувати. Але якщо ви туди крім води і яблук або води і смородини додали цукор-пісок – не можна", - розповів він.

Комаровський розповів, що чай, кава, какао, різноманітні варіанти рослинного солодкого і несолодкого молока, такі як соєве, рисове, вівсяне, горіхове і інше є напоями, які не несуть ніякої користі для дитини першого року життя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський розкритикував дії Зеленського в пандемію коронавіруса.

Також Знай. ua писав, що доктор Комаровський пояснив,чи варто боятися гігієнічних засобів для дітей.