Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба здійснив свій перший візит на новій посаді в Німеччину. Особливість його полягає в тому, що він проводився віртуально через пандемію коронавірусу в світі. Про це повідомляє Урядовий портал.

"Я радий, що перший візит у статусі міністра закордонних справ України я зробив у Німеччину. Нехай віртуальний, але ми з Гайко Маасом провели повноцінні переговори і обговорили весь спектр питань двосторонніх відносин. З моменту вступу на посаду я ні з одним зі своїх зарубіжних колег не говорив частіше, ніж з главою МЗС Німеччини. Сподіваюся, ми збережемо таку високу динаміку контактів і в майбутньому", - зазначив Кулеба.

Варто уточнити, що міністри кілька годин обговорювали наслідки коронавірусу. У свою чергу Маас схвалив відправку українців з Латинської Америки в Україну через Німеччину.

Крім того, глави МЗС обговорили війну на Донбасі, можливості економічного та інвестиційного співробітництва між країнами, а також співпрацю в сфері водневої енергетики.

Заяви для преси за підсумками першого віртуального візиту міністра закордонних справ України Dmytro Kuleba до Німеччини для переговорів з Федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine op Dinsdag 24 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Тимошенко зважилася на відчайдушний крок у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.