Зеленський, фото з вільних джерел
Зеленський, фото з вільних джерел

Зеленський негайно звернувся до українців стосовно землі: "Ніхто не хоче"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вже незабаром Україна отримає допомогу від Канади і Азербайджану в розмірі 8 мільярдів доларів. Про це він розповів журналістам після засідання фракції "Слуга народу", яке відбулося у виставковому центрі "Парковий".

спецбригади для тестування на коронавірус, фото Getty Images
спецбригади для тестування на коронавірус, фото Getty Images

Українців тестуватимуть на коронавірус вдома

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Міністерстві охорони здоров'я створять спецбригади медпрацівників для тестів на коронавірус вдома. Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко під час брифінгу у п'ятницю, 27 березня. За словами Ляшка, бригада відбиратиме у хворих зразки для проведення досліджень у вірусологічній лабораторії.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Захисники Донбасу показали, як вміють професійно "літати" на танках між дощем зі снарядів

На Донбасі українські захисники влаштували танкові навчання і, відпрацювавши флангову стрільбу, показали, як вміють професійно маневрувати на військових "монстрах". Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

ліки в аптеках, скріншот з відео
ліки в аптеках, скріншот з відео

В магазинах з'явилися "ліки" від коронавірусу за півтисячі гривень

Відомий український блогер Михайло Шнайдер оприлюднив унікальну фотографію, яка демонструє те, як супермаркети намагаються нажитися на українцях, які знаходяться на карантині через коронавірус. Відповідне фото він виклав на своїй Facebook-сторінці.

Черги на українському кордоні, фото Telegram
Черги на українському кордоні, фото Telegram

Евакуйовані з Польщі українці втекли від перевірки на коронавірус

Дванадцять мешканців Дніпропетровської області, які повернулися в Україну евакуаційним поїздом Пшемисль-Київ, відмовилися від трансферу до медичного закладу, де їх повинні були протестувати на коронавірус. Місцезнаходження цих громадян невідомо, зараз їх розшукують для перевірки. Про це повідомила Дніпропетровська обласна рада на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.