У вівторок, 31 березня, в Україні відчутно похолоднішає. Так, вночі в усі регіони країни, крім східних і південних, прийдуть заморозки. Вдень очікуються короткочасні опади у вигляді снігу.

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Вдень стовпчики термометрів покажуть до +1 +6 градусів. Сніг, мокрий сніг або дощ прогнозуються на Заході, Півночі та в Вінницькій області.

Найтепліше у цей день буде на Луганщині. Там температура повітря підніметься до +10 +12 градусів. Вночі в регіоні також не передбачається мороз.

Найхолодніше буде в Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Черкаській та Кіровоградській областях – максимум +3 +5 градусів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві у вівторок буде хмарно, зранку можливий невеликий мокрий сніг. Повітря прогріється до +3 +5 градусів.

Березень завершує гастролі в Україні морозом та снігом. У вівторок у більшості областей України очікується, хоч і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 30 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

31 березня вшановується пам'ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. Якщо до цього дня прилітало багато лебедів, весна буде теплою. Якщо на схилах пагорбів з'являються перші квіти мати-й-мачухи, значить початок квітня буде теплим.

погода на 31 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.