Відомий військовий експерт Михайло Жирохов розповів, як на Донбасі найманці Путіна користуються ситуацію з коронавірусом в Україні та "відвойовують" територію.

Про це повідомляє видання Sprotyv.info.

Відтак, за словами чоловіка, наразі окупанти під приводом боротьби з коронавірусом перестали пускати патрулі ОБСЄ через КПВВ.

"Ще і раніше окупаційна влада не надто поважала миротворців, особисто вирішуючи, куди пускати, а куди ні, але зараз ця заборона стала тотальною", - каже він.

Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС
Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також найманці Путіна припинили і пасажиро-вантажопотік через КППВ, зокрема і для працівників компанії "Вода Донбасу", яка забезпечувала припасами місцеве населення.

"Окупаційна влада в черговий раз стали розігрувати карту водопостачання Донецької області. Користуючись тим, що Донецька фільтрувальна станція знаходиться на лінії зіткнення і забезпечення безпеки персоналу є предметом переговорів, вони заявили про те, що не гарантують безпеку чергової робочої зміни.

Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС
Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС

Природно, що компанія "Вода Донбасу" не збирається ризикувати життям здоров'ям своїх працівників, то фактично 26 березня було зупинено подачу води на окуповані території Донецької області", - розповідає військовий.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими, влада відкликає величезну партію.

Також портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки парафіян церкви на Закарпатті.

Також "Знай.ua" писав, що "Через пару тижнів буде пізно" - емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавірусу.