З Луганської області прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що в околицях міста Лисичанськ місцевий житель облаштував таємне сховище. З цієї схованки співробітники СБУ вже вилучили контейнер з більш ніж двадцятьма кілограмами ртуті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ.

Небезпечна схованка біля Лисичанська, фото: СБУ
Небезпечна схованка біля Лисичанська, фото: СБУ

За інформацією правоохоронців, зі схованки було вилучено контейнер з більш ніж двадцятьма кілограмами рідкого металу. Заходи з виявлення та вилучення отруйної речовини проводилися спільно з Нацполіцією та Держслужбою з надзвичайних ситуацій. За оперативною інформацією, фігурант раніше відкритого кримінального провадження за фактом незаконного зберігання військових засобів ураження планував нелегально переправити ртуть за кордон.

Зараз вирішується питання про реєстрацію за матеріалами контррозвідки СБУ кримінального провадження за ч. 1 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єрмак заговорив про "переговори з терористами" і окреслив свою позицію щодо ОРДЛО.

Як повідомляв Знай.uа ЗСУ помстилися армії Путіна за пораненого побратима, від важкої техніки не залишили й сліду.

Знай.uа писав, новий помічник Зеленського і калаш в кожен дім — як нардепи дурять українців 1 квітня.