У суботу, 4 квітня, в Кривому Розі утворилися тисячні черги біля будівлі управління АМКР. Співробітники металургійного підприємства прийшли отримати перепустку для проїзду в громадському транспорті.

При всьому бажанні в такому натовпі людей ніяк не вдається тримати дистанцію, яку рекомендує ВООЗ у зв'язку з коронавирусной інфекцією. У черзі було дуже мало людей в масках або респіраторах.

Люди змушені стояти у величезній черзі і піддавати своє здоров'я небезпеці, тому що на підприємстві тільки зараз почали видавати перепустки, хоча Кабінет міністрів випустив відповідну постанову ще 2 квітня. Так, криворіжці без спецперепусток не зможуть добиратися на роботу на громадському транспорті.

Працівники "Арселорміттал Кривий Ріг" і дочірніх підприємств можуть отримати спецперепустки з 4 квітня з 12:00 у своїх керівників.

Тим часом обмеження на проїзд в Києві почали діяти ще з 1 квітня. З 1 квітня для проїзду в столичному метро, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці почали діяти нові види проїзних квитків.Купити проїзний квиток можна з допомогою електронної картки Kyiv Smart Card синього кольору.

Мова йде про проїзних квитках на певну кількість поїздок, безлімітні місячні проїзні квитки і так звані "туристичні квитки" з терміном дії від 24 до 72 годин і способи їх оплати. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 399 від 05.03.2020 року. Повідомляє Інформатор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, влада змінили максимум пасажирів у транспорті.

Як повідомляв Знай. ua, Харків заполонили сотні "клонів" Кличко і залишили маршрутників без заробітку.

Також Знай. ua писав, що у громадському транспорті Києва почали діяти нові проїзні.