У сучасному світі життя в кредит мало кого дивує. Правда, хто бере кредити на новий айфон, хтось – на Форд Фокус, а хтось – щоб закрити бюджет з таким неабияким дефіцитом. Наприклад, Україна. За минулі роки життя в кредит, боргів у країни набралося чимало, тож і платити доведеться недешево.
зокрема, за 2020 рік наша країна зобов'язана погасити борги у загальній складності на 450 мільярдів гривень. Про це свідчать дані, опубліковані Міністерством фінансів. Найбільше боргів у місячному вираженні доведеться сплатити в травні – 68 млрд грн, а також у вересні – 80.8 млрд. В квартальному вираженні найсерйозніша навантаження впаде на третій квартал – майже 168 млрд грн.

Карантин в Україні, скріншот: ТСН
Карантин в Україні, скріншот: ТСН

Зате перед Новим Роком можна буде непогано заощадити на подарунки під ялинку. Сума боргу за IV квартал складе “всього” 47 млрд грн. Зате в січні “похмелитися” буде не на що – за I квартал 2021 доведеться заплатити 71 млрд грн.
Після прийняття законів 31 березня, Україна може претендувати на новий транш від Міжнародного валютного фонду – $10 млрд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові торговки начхали на карантин і взялися за старе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, туристка з Таїланду "погуляла" у Києві на 17 тисяч всупереч карантину.

Також Знай. ua писав, що карантин вичистив кишені киян, Кличко розбив надії.