Жителів української столиці стривожили не на жарт. Не секрет, що через масову паніку, яку породжують новини про кількість тих, які заразилися на коронавірус в країні, і так не найспокійніша поведінка в суспільстві. У результаті навіть інформація про дезінфекцію наробила багато галасу.

Жителі Святошинського району Києва знаходять трупи собак і голубів після проведення дезінфекції вулиць. Голову районної райдержадміністрації попросили відзвітувати про порядок проведення дезінфекції та про склад використовуваної суміші. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Народний депутат Олександр Пабат (позафракційний) звернувся до в.о. голови Святошинської РДА Андрія Трамбовецького з питанням – чому після дезінфекції на вулицях району масово помирають собаки і голуби?

Дезінфекція під'їздів, скрін з відео
Дезінфекція під'їздів, скрін з відео

"До мене, як до депутата Київської міської ради, звернулися мешканці Святошинського району стосовно систематичного проведення дезінфекції на вулицях у Святошинському районі. Мешканці скаржаться, що після обробки доріг, бордюрів масово вмирають птиці і собаки, в соціальних мережах викладають фото дохлих собак і голубів після дезінфекції вулиць", – йдеться у депутатському зверненні.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Депутат попросив главу району надати детальну інформацію про умови проведення дезінфекції та хімічний склад суміші, що використовується для цих робіт. У соцмережах почалася справжня буря з коментарів. Українці переймаються, хоч би на людей ця дезінфекція так не подіяла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям перерахують пенсії — хто отримає надбавку зовсім скоро.

Як повідомляв Знай.uа заступник голови МВС Геращенко поділився цінними порадами по боротьбі з коронавірусом.

Знай.uа писав, господар проектора розвіяв смуток карантину легендарними "Зоряними війнами" - тепер весь будинок буде дивитися, відео.