Погода у понеділок, 6 квітня буде сухою і сонячною. Антициклон Keywan зручно і надовго всівся у європейське крісло. Суха погода, сонце - така синоптична ситуація затягнеться надовго. Включно з Україною. Такий прогноз зробила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Скріншот повідомлення Діденко

"Україна - й надалі під впливом антициклону, лежить собі серед сонечка та карантину. Антициклон займає значну частину європейського континенту, лише на крайньому заході Європи активний циклон принесе завтра дощі до Британії, Іспанії, Франції та Португалії, а ще один пополиває дощами Балкани та західну Туреччину", - зауважує синоптик.

В Україні найближчий дощ ймовірний не раніше п`ятниці, 10-го квітня.
Завтра і найближчими днями очікується суха сонячна погода.

Напрямок вітру, з огляду на пожежі в чорнобильській зоні, важливий.
У понеділок передбачається вітер з північного заходу, але вже трохи слабший, ніж сьогодні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Погода, фото скріншот повідомлення Діденко

Температура повітря починає розкручуватися. Найближчої ночі ще буде свіжувато, близько нуля і навіть до маленьких мінусів, але вдень вже повітря прогріється до +11+16 градусів.

"7-го квітня, на Благовіщення, квітневе тепло попре потужно і стовпчики термометрів підніматимуться до +14+20 градусів. Як я вже згадувала, шанс на дощ з`явиться 10-го квітня, у п`ятницю ще й трохи похолодає", - прогнозує синоптик.

А поки що - сухо, сонячно, тепло, потім дуже тепло і максимальна самоізоляція.

За її словами, хоча у нас вже не той манікюр, стрижками можна налякати дзеркало, наші спортивні штани та домашні футболки набридли вже навіть коту, це не відміняє нашого хорошого приязного спілкування.

Лише такий, людський, опір складним обставинам дозволить нам спокійно подивитися один одному в очі та обнятися після завершення цієї непростої людської історії.

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.