Пенсіонери в Україні, скріншот: YouTube
Пенсіонери в Україні, скріншот: YouTube

"Вовина тисяча" - пенсійний фонд терміново звернувся до українців з роз'ясненням

Пенсійний фонд України оприлюднив відеороз'яснення , в якому назвав умову виплати одноразової грошової допомоги у тисячу гривень, обіцяної Зеленським у зв'язку з карантином. ПФУ готовий почати виплату одноразової грошової допомоги в розмірі тисячі гривень після того, як Верховна рада виділить ці гроші з державного бюджету.

вигул собак, фото: ForumDaily
вигул собак, фото: ForumDaily

Позичу собаку — українці, які не встигли заплатити чотирилапими за комуналку, здають їх в оренду

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Схоже, що в Україні нарешті з'явилася тверда валюта — собаки. Власники чотирилапих, які не встигли розрахуватися своїми вихованцями за газ, тепер використовують їх для заробітку. В умовах жорсткого карантину, де вільно гуляти в парках і скверах можна тільки з собакою, з'явився новий вид заробітку. Українці пропонують в оренду свою собаку, щоб можна було погуляти з ним під час карантину. Мінімальна ціна - 100 грн за півгодини прогулянки.

пожежники за роботою, скріншот з відео
пожежники за роботою, скріншот з відео

Копи схопили хлопця, який заради забави підпалив радіоактивний ліс у Чорнобильській зоні

На Київщині правоохоронці затримали винуватця масштабної пожежі в Чорнобильській зоні, який вже триває кілька днів і потроху починає стихати. Про це повідомив відділ комунікації поліції Київської області.

Комаровський, фото з вільних джерел
Комаровський, фото з вільних джерел

Комаровський розповів, чому влада змушує українців носити маску

Відомий український лікар Євген Комаровський заявив, що маска не врятує українців від коронавірусу і пояснив, чому всі повинні все ж їх носити. Про це він розповів у відеоролику, оприлюдненому на його Youtube-сторінці.

Медик наголосив, що керівництво країни змусило носити маску лише через те, що українці можуть бути хворими і не знати про це.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Залишитися здоровим і ситим: як правильно сходити в магазин і не заразитися

Як відомо, зараз у світі бушує смертельний коронавірус, який масово викошує населення різних країн. Так, у мережі дали відповідь на ряд питань щодо того, як варто ходити в магазин за продуктами, при цьому мінімізувати шанс зараження Covid-19.