В українській столиці, стався вельми тривожний випадок. В цей час у країні дуже важка ситуація з наявністю дезінфікуючих засобів, тому вони зараз "на вагу золота". Проте навіть тим, кому пощастило придбати такий товар у відкритому доступі може попастися неякісна продукція. Стало відомо, що один з покупців у магазині "АТБ" придбав "небезпечний" санітайзер.

Про це свідчить публікація Telegram-каналу "Народний ревізор".

Публікація Telegram-каналу "Народний ревізор"
Публікація Telegram-каналу "Народний ревізор"

Публікація Telegram-каналу "Народний ревізор"
Публікація Telegram-каналу "Народний ревізор"

"Ще один покупець постраждав від дезінфікуючого засобу. Шкіра на руках стала червоною після антисептику в одному зі столичних супермаркетів. Для тих, у кого така ж проблема, знайте, допоможе крем для рук і оливкове масло. Спасибі магазину за те, що і так у непростих умовах не дають клієнтам нудьгувати. #Київ, "АТБ" на пр. Відрадному 28.", - повідомили автори публікації.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що в Кременчуці стався курйоз в "АТБ" біля центрального ринку. Клієнтка вважає, що після того, як опрацювала руки антисептиком з супермаркету і у неї почалася алергія.

"Після 5 хвилин відчула різкий біль і жар на шкірі. Через 40 хвилин руки виглядали ось так", - скаржиться клієнтка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мама, мультики, мандарини — педіатр розповів, як зміцнити імунітет дитини під час карантину.

Як повідомляв Знай.uа протримаємося недовго — що станеться з українським бізнесом через карантин.

Знай.uа писав, "Взагалі ох*їли": в мережі збунтувалися проти собачих орендарів, фото.