В Україні 8 квітня переважатиме тепла і безвітряна погода. Вночі трохи похолоднішає, місцями можливий мороз до -3 градусів. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, вдень температура повітря підніметься від +12 до +20 градусів. Тепла погода очікується на Заході країни – від +18 до +20 градусів.

Погода в Україні, фото: pixabay
Погода в Україні, фото: pixabay

Найхолодніше буде у східній частині України та в Криму – +12 +16 градусів. Вітер буде західний, помірний. На Півночі і Сході може бути поривчастим.

За словами Діденко, найхолодніша ніч очікується в Луганській, Донецькій та Харківській областях – від -1 до -3 градусів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Києві в середу прогнозується сонце і тепло, але з поривчастим вітром. Вдень стовпчики термометрів у столиці покажуть +18 +19 градусів, а вночі +2 + 4 градуси.

Квітень прекрасний прийшов до нас нарешті справжнім теплом. І для тих, хто радісно гне поперек на своєму городі, і для...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 7 april 2020

погода 8 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.